MUSTAFA YILDIZ İLE ODAK NOKTASI

Pazartesİ - 22:30

Odak Noktası – 11 Mart 2024



STRATEJİ VE AKLIN BİRLEŞTİĞİ PROGRAM ODAK NOKTASI

Strateji ve akıl Odak Noktası’nda birleşiyor. Gazeteci Mustafa Yıldız’ın moderatörlüğünü yaptığı , Dr. Eray Güçlüer’in daimi konuğu olduğu Odak Noktası’nda, alanında uzman kişilerle ülke gündemine dair olayların perde arkası ele alınıyor.

Ülke TV ekranlarının başarılı ismi Mustafa Yıldız ve Dr. Eray Güçlüer, dünyada yaşanan olayları Odak Noktası’nda masaya yatırıyor. İzleyicilerin soru ve görüşleri ile katılım sağladığı program Odak Noktası’nda güncel olayların takibi, güvenlik ve strateji konuları, yapılan algı operasyonları ve asıl amaçlarının ne olduğuna ilişkin kritik değerlendirmeler yapılıyor. Türkiye ve Dünya gündemini meşgul eden olayların hangi amaca hizmet ettiği, kimler tarafından belirlendiği, yönetildiği ve bu yolla verilmek istenen mesajların analiz edildiği program Odak Noktası’nda Mustafa Yıldız, Eray Güçlüer ve uzman konukları ile gündeme ve perde arkasına dair önemli tespitlerde bulunuyor.

Mustafa Yıldız’ın sunumu, Dr. Eray Güçlüer’in katılımıyla Odak Noktası her Pazartesi 22:30’da Ülke TV ekranlarındaki yerini alıyor.

Odak Noktası programının tüm bölümlerini izle7.com’da izleyebilirsiniz.